روغن آرگان چيست؟روغن آرگان براي اهداف آشپزي و همچنين لوازم آرايشي استفاده مي شود و اغلب به کاس (بلغور عربي)، سالاد و ساير سس ها اضافه مي شود. گوشت ميوه آرگان نيز مي تواند به صورت خمير درآيد و بر روي دسرها و نان، شبيه به کره بادام زميني استفاده شود. اين روغن را مي توان به طور مستقيم براي بيماري هاي خاصي روي پوست استفاده کرد، يا با ساير کرم ها، پمادها يا روغن هاي حامل مخلوط کرد. بسياري از مردم نيز از روغن به طور مستقيم بر روي موهاي خود استفاده مي کنند. با توجه به استفاده از آن در غذا، روغن آرگان يکي از روغن هاي پرکاربرد است که مي تواند به راحتي به صورت داخلي و موضعي استفاده شود. يک گونه خاص از درخت در مراکش وجود دارد که درخت آرگان ناميده مي شود که روغن ارگان را از هسته آن توليد مي کنند. اين درخت را با نام علمي Argania spinosa، مي توانيد در چند بخش ديگر جهان پيدا کنيد، اما اين درخت به آفريقاي شمالي رسيده است و تا همين اواخر به طور گسترده در سراسر جهان يافت نمي شد. در مراکش، روغن آرگان تقريبا مثل روغن زيتون معمولي، براي چاشني غذا استفاده مي شود، اما يافته هاي اخير از ديگر مزاياي سلامتي اين روغن باعث افزايش صادرات آن شده است. اين روغن از 1-3 هسته موجود در پوسته سختي که با گوشت ميوه آرگان احاطه شده است، استخراج مي شود. ادامه مطلب. |
درباره این سایت