ستاره | سرويس آشپزي - نان کلانه (Kelane) نوعي نان خوشمزه و نازک، مانند نان لواش است که از نانهاي محلي استان کردستان محسوب ميشود. نان خوشمزه و مقوي کلانه در کشورهاي مختلف به نامهاي متفاوتي شناخته شده است، مثلا در افغانستان به آن بولاني، در ترکيه گزلمه و در آذربايجان سبزله گوتاب ميگويند. اين نان اغلب در فصل بهار طبخ ميشود، چرا که پيچک گياهي محلي است که در فصل بهار در غرب کشور ميرويد و در اين نان بکار ميرود. اين گياه برگهاي بلندي دارد که انتهاي آنها سفيد رنگ است و طعمي تند و تيز دارد. در اين مطلب با طرز تهيه اين نان به دو روش با ما همراه باشيد. |
درباره این سایت