1) رب انار + مرغ

 پس از اينکه تکه‌هاي مرغ را با آب و کمي نمک پختيد، 2 قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ‌شده و يک قاشق چاي‌خوري زعفران دم‌کرده کمي تفت بدهيد و روي مرغ‌ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تکه‌هاي مرغ طعم‌دار شده به مدت 2 تا 3 دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت اختصاصی جمشید مهنانی چرم های دست دوز چرم ستاره رژيم درماني - تغذيه درست - زندگي بي دغدغه با تغذيه سالم Jane کلبه تنهایی شبانه زندگی خوب و گرم حق شماست کافه پیامک شمع و پروانه