1) رب انار + مرغ

 پس از اينکه تکه‌هاي مرغ را با آب و کمي نمک پختيد، 2 قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ‌شده و يک قاشق چاي‌خوري زعفران دم‌کرده کمي تفت بدهيد و روي مرغ‌ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تکه‌هاي مرغ طعم‌دار شده به مدت 2 تا 3 دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Lynn جهادگران با بصیرت روسری و لباس بلوچی ابدی من ثبت شرکت - ثبت شرکت خاص - ثبت فوری شرکت تو برای من تمامی... mohammad-pouyan-moeini شریانک